Muharay Elemér Népművészeti Szövetség

Kérjük, támogassa Szövetségünk működését adója 1%-val! Köszönjük!

Adószámunk: 19635394-1-41

HÍREK

Tájékoztató

2023. január 19.

Kedves Tagság, Kedves Barátaim!

Szövetségünk két kiemelt programjának - Hagyományőrző együttesek szakmai értékelése és minősítése és az Öltözz Te is viseletbe c. - felhívását és jelentkezési lapjait töltöttem fel a FB. Muharay tagok c. zárt oldalára. Most csatolom! Szeretnénk, ha a szakmai bemutatókon minden tagegyüttesünkre számíthatnánk!

Bár csoportunknak majdnem kétszer annyi meghívott tagja van, mint ahány fizető tagegyüttesünk, azt tapasztalom, hogy a felrakott szakmai anyagokat kevesen nézitek és még kevesebben kommunikáltok. A kapcsolattartásnak ez a legolcsóbb és legegyszerűbb módja, ezért azt kérem, hogy látogassátok az oldalt. Csak olyan személy meghívását javasoljátok erre az oldalra, aki a szakmai párbeszédre képes és alkalmas rá! Az itt közölt információk a vezetőségre vonatkoznak a megosztható és közérdekű anyagokat a Muharay Szövetség oldalára töltöm fel.
https://www.facebook.com/hagyomany Az itt szereplő anyagokat osszátok meg, saját és együttesi tagjaitoknak oldalain is, hogy minél többen érezzék, „közösségbe tartoznak”.

Bizonyára Ti is tapasztaljátok, hogy költségeink a bérleti díjaktól a postaköltségen át folyamatosan emelkednek, Ezért azt kérem, hogy a jelentkezési határidőket tartsátok be, hogy a költségekkel számolni tudjunk!

Irodánk címe:
1011. Bp. Szilágyi Dezső tér 6.

Postafiókunk címe, ahová a leveleket kérjük:
1255. Bp. Pf. 34.

Levelezési cím:
muharay30@gmail.com;
hera.eva@muharay.hu
muharay@muharay.hu

Ez évtől bevezetem a fogadóórát, azaz minden hónapban egy előre megadott időpontban, bárki, bármilyen kérdéssel megkereshet és ZOOM alkalmazás segítségével, akár csoportosan is beszélgethetünk.
Első Muharay fogadóóra időpontja:
január 26. csütörtök, 15:30-18:30
A csatlakozáshoz szükséges jelszót előtte két nappal megküldöm!
Remélem, hogy élni fogtok ezzel a lehetőséggel!

Tagdíjaink nem emelkednek és februárban megkezdjük a tagdíj számla postázását.
Kérem, hogy akinek változik a számlázási címe jelezze!
Üdvözlettel:
Héra Éva
elnök

Vissza a hírekhez