Muharay Elemér Népművészeti Szövetség

Kérjük, támogassa Szövetségünk működését adója 1%-val! Köszönjük!

Adószámunk: 19635394-1-41

HÍREK

Hungarikum Akadémia: „Legyen az érték a mérték”

2013. július 8.

Tisztelt Értékpártiak!
Megtekinthető a Youtobe-n két 6 perces tudósítás, összefoglaló a HUSZ Hungarikum akadémia június 27-i, „Legyen az érték a mérték" című sikeres rendezvényéről, valamint a Premium Hungaricum védjegyek átadásáról.

A konferencia résztvevői megkóstolhatták a védjegyes, kiemelkedő minőségű termékeket. Köszönet a Premium Hungaricum tagoknak!

1.       HUSZ Hungarikum Akadémia I. – YouTube Részletek a "Legyen az érték a mérték" konferenciából. 2013. 06.27. (6 perc)
http://www.youtube.com/watch?v=IQGWMVi0H4o

2.       A Hungarikum Szövetség (HUSZ) alapító tagja, a Premium Hungaricum Egyesület. A "magyar érték, világlépték" minőségű termékek számára 5 éve kerül átadásra a legrégebbi hungarikum minőséget igazoló védjegy. 2013. június 27-n, a Hungarikum Akadémia, "Legyen az érték a mérték" konferenciája keretén belül vehette át - rangos szakmai zsűri bírálata alapján - a Premium Hungaricum védjegyet 9 kiemelkedő minőségű magyar termékgyártó.

http://www.youtube.com/watch?v=3wmOhPsuGG4

Kérem osszák meg, tegyék fel honlapjaikra, továbbítsák a tudósításokat.

Köszönöm a kivitelezésben közreműködő kollégák, alkotók munkáját. Köszönet Horváth Teréziának, Szentesi Flóriánnak, Zettisch Tamásnak, Tóth Sándornak, Vörös Juditnak.

Üdvözlettel:

Birinyi József, a Hungarikum Szövetség elnöke, a Hungarikum törvény stratégiájának alkotója

Vissza a hírekhez