Muharay Elemér Népművészeti Szövetség

Kérjük, támogassa Szövetségünk működését adója 1%-val! Köszönjük!

Adószámunk: 19635394-1-41

HÍREK

Szövetségünk 2013-as kiemelkedő programjai

2013. január 16.

Kedves Tagtársak, Kedves Barátaink, 
Mindenek előtt kívánok mindannyitoknak békés, boldog újévet! Munkátokhoz támogatást, családotokban egészséget, anyagi biztonságot, gyereketeiknek boldogulást, unokátokban örömet! 
Az alábbiakban tájékoztatlak titeket Szövetségünk 2013-as kiemelkedő programjairól:
Tavaszköszöntő antológia – 2013. március 16. Budapest, MOM Kulturális Központ 
- egész napos hagyományőrző program, gyerekjátszóval, tánc- és népviselet-bemutatóval,      táncházzal, kiállítással.
Táncháztalálkozó Hagyományőrző gálaprogramja – 2013. március 30. (nagyszombat)
Fülöp Ferenc Hagyományőrző Szólótáncverseny – Isaszeg (áprilisra 27.)
Minősítés Kapuvár – 2013. április 13. – Új jelentkezéseket is fogadunk, de szívesen látjuk azon együtteseket is, akik nem kérnek minősítést, de szeretnének magukról szakmai véleményt hallani, és örömmel töltenének velünk egy napot szakmai eszmecserével, táncházzal.

A Tavaszköszöntőn számítunk mindannyitok jelenlétére!  Legyen ez a „hagyományőrzők napja". A programot január elején fogjuk elnökségünkkel összeállítani, de minden egyesületi tag felajánlását, műsor vagy közreműködői javaslatát, újszerű ötletét, s véleményét, amivel hozzájárul ahhoz, hogy ezzel a rendezvénnyel országos figyelmet keltsünk, várunk és szívesen fogadunk. Csatolom az összes rendezvényünk kiírását. Remélem, hogy mindannyian találtok benne olyant, melyben szívesen résztvennétek. Ha nem, az sem baj, még mindig mulathatunk együtt a Tavaszköszöntőn!
A jövő héten megkezdjük a 2013-as tagdíjszámlák kiállítását. Néhányan még nem nyilatkoztak 2012-őt illetően, bár a számlákat már kiküldtük, Ha nem tudjátok befizetni a számlát, akkor kérjetek a gazdasági helyzetetekre vonatkozóan tagdíjmentességet és küldjétek vissza a számlát.  Azoknak is várjuk az értesítését, illetve a számlázási címét, akiknek a befizetési cím nem egyezik az együttes címével. (Gamesz, önkormányzat, stb.) 

KÉREM, HOGY KÜLDJÉTEK MEG A HELYI RENDEZVÉNYEK, ÉVFORDULÓK IDŐPONTJÁT, HOGY EL TUDJUK MENNI, MEG TUDJUNK ÜNNEPELNI TITEKET!

 Várom visszajelzéseiteket! 

Üdvözlettel: 
Héra Éva
elnök

Vissza a hírekhez